Wat is PowerSlim?

 

 

Wil je graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Ik weet zeker dat ik als PowerSlim voedingscoach/diëtist jou daarbij kan helpen. Samen met het PowerSlim afslankprogramma sta ik er niet versteld van als jij weer grip krijgt op een gezonde en bewuste levensstijl, zonder een crash dieet te volgen.

Zet jezelf eens op de eerste plek en zorg goed voor jezelf!

PowerSlim is een investering in een gezonde leefstijl en is exclusief voor mensen die vitaal in het leven willen staan!

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook een blijvende verandering in jouw levensstijl. Bovendien treedt er geen hongergevoel op!

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten en verse groente, vlees, vis, eieren/vleesvervanging. Je gaat vooral anders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht kun je onder mijn persoonlijke begeleiding blijven, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PowerSlim

 • Een persoonlijk stappenplan, die elke week besproken wordt
 • Persoonlijke begeleiding door een diëtist
 • Lekkere en verantwoorde producten
 • Een gezond eetpatroon dat je wel kunt volhouden
 • Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding
 • Behoud van spiermassa
 • 9 van de 10 deelnemers heeft geen jojo effect
 • Voorbeeld weekmenu’s die makkelijk te maken zijn
 • Handig PowerSlim kookboek met lekkere recepten voor het hele gezin

Eetmomenten

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PowerSlim starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 PowerSlim producten, een PowerSlim kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen. Het kookboek is een inspiratieboek vol handige tips over kruiden, spreads, dressings en sausjes om zelf te maken, heerlijke koolhydraatarme recepten voor ontbijt, lunch, diner en feestelijke hapjes.

Het starterspakket kost € 159,-

 

Het PowerSlim programma is goed te combineren met de maaltijden van het gezin.

Na het starterspakket zijn de (wekelijkse) PowerSlim producten op bestelling verkrijgbaar bij Diëtistenpraktijk Assendelft, via de webshop (zie onder).

PowerSlim producten bestaan uit heerlijke ontbijtproducten, maaltijden, soepen, zoete en hartige snacks, koeken, warme- en koude dranken en desserts.

 

Dagprijs van de 1e fase waarbij je 5 PowerSlim producten gebruikt is ca. €12,50 (exclusief warme maaltijd). Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Goed in je vel zitten is onbetaalbaar!

 

Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

 

In de volgende fases bouw je de PowerSlim producten af en eet je weer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hierdoor nemen de kosten aan PowerSlim producten stapsgewijs af.

 

Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PowerSlim er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PowerSlim producten mogen niet gebruikt worden bij: zwangerschap, borstvoeding, hartinfarct (< 6 maanden), hartritmestoornissen, chronische leveraandoeningen, hart insufficiëntie, chronische nieraandoeningen, kanker, soja allergie, koemelkeiwitallergie, hypokaliëmie, behandeling met Levodopa (ziekte van Parkinson).

 

1e consult bestaat uit:

 • Uitleg van het PowerSlim programma. Is gratis, dit wordt niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.
 • De intake, vet- en spiermetingen en bespreking: wordt wel bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.
 • Dit geldt alleen als je daadwerkelijk ook het PowerSlim programma gaat doen, anders gelden de normale tarieven (per 15 min.)
 • De producten van PowerSlim zijn ‘gewone’ voedingsmiddelen en worden NIET vergoed door de zorgverzekeraar.

De vervolgconsulten worden bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.

Zie verder http://www.dietistenpraktijkassendelft.nl/tarieven/

Indien je een PowerSlim product toch niet lust dan kan je hem ruilen. En als blijkt dat PowerSlim toch niet jouw afslankmethode is dan kunnen we ook een ‘gewoon’ dieet opstellen.

Alleen cliënten van Diëtistenpraktijk Assendelft kunnen PowerSlim producten bestellen.  PowerSlim kan uiterlijk op woensdag vóór 19.00 uur  door cliënten besteld worden bij Diëtistenpraktijk Assendelft  via de speciale website: www.powerslim.dietistenpraktijkassendelft.nl (inlogcode krijgen cliënten tijdens 1e consult)

Producten kunnen contant of met pinpas worden afgerekend.

Graag tot ziens in de praktijk!

PowerSlim producten