PowerSlim is een investering in jezelf. Geen spijt van gehad!

Nancy, 50 jaar en -16,5 kilogram

Ik ben Nancy en ben 50 jaar en ben in november 2019 begonnen met PowerSlim bij de Diëtistenpraktijk Assendelft.

Eigenlijk heb ik nooit echt last gehad van overgewicht, bij mij zijn de kilo’s er echt aan “geslopen”, zeker toen ik overgang kwam. Nadat ik mijzelf terugzag op vakantiefoto’s was ik het goed zat. Ik heb een afspraak gemaakt bij Jacqueline en besloten dat ik PowerSlim onder haar begeleiding wilde gaan volgen.

De producten van PowerSlim bevielen mij van begin af aan heel goed. Zelfs tijdens de feestdagen en oud- en nieuw lukte het mij om binnen de grenzen van de PowerSlim levensstijl te eten en viel dus ook tijden deze periode gewoon af!

De eerste periode heb ik echt de weekmenu’s van het PowerSlim kookboek gevolgd, waarbij ik qua avondeten ook wel andere smakelijke recepten uit het boek nam als ik ergens geen trek in had.

Zeker in het begin heb ik wel eens moeilijke momenten gehad omdat ik trek had in brood of pasta maar deze “gravings” werden al minder. Wat ik heel fijn vind aan PowerSlim is dat je ieder 2 a 2,5 uur wat eet. Daardoor heb ik nooit het gevoel gehad dat ik op dieet ben. Ook was ik huiverig dat PowerSlim alleen repen en zakjes waren wat ik als hobbykok heel moeilijk zou hebben gevonden, maar niets is minder waar! De recepten voor lunch en avondeten zijn zeer smaakvol en makkelijk aan te passen aan de rest van het gezin.

Focus je ook vooral niet op wat je niet meer “mag” er is zoveel wat je kan eten.

Inmiddels heb ik na 7 maanden mijn streefgewicht bereikt en gebruik ik de PowerSlim producten nog als tussendoortje en kost het mij geen enkele moeite om mijn gewicht te behouden.

Ik was erg blij met de begeleiding van Jacqueline. Altijd positief, ook al zag ik het soms niet zitten als er qua gewicht niks af was of maar een paar ons. Dat hoort er bij en het zou goed komen en dat kwam het ook. PowerSlim is een investering voor jezelf. Geen spijt van gehad!

Ook benieuwd naar PowerSlim?

Nancy bij start PowerSlim

Nancy op haar streefgewicht